[caption id="" align="alignnone" width="2048.0"] Menyn[/caption] Ta en handfull av Göteborgs grymma kockar och vinkännare. Finurligt och genomtänkta menyer, fantastiskt urval av vin. Addera takeoverkänsla genom formen av popup i redan befintliga restauranger runt om i stan, och där man inspireras av de kök man stulit nycklarna till. Avsluta till sist med en nypa discofeeling. Och där har vi Take Over And Outs koncept. Fantastiskt kul och bra om ni frågar mig! Ända sedan Take Over And Outs första gig, på Tapasbaren i Majorna för tre månader sedan så har jag hållit ögonen öppna för att boka bord. Jag missade tillfället därefter som ägde rum på Champangebaren Forssén & Öberg. Men igår var det dax igen, denna gång på La Strega, och jag var på plats. Spännande meny och väldigt kul koncept. Hög bör-testas-faktor helt enkelt. Nästa takeover äger rum på Bar Centro, 6e Mars, begränsade platser. För att hålla koll och boka bord, kika in på Instagramkontot @takeoverandout . Och kolla även in de grymma animationerna inför varje gig, bara det!