För två år sedan hade jag med mig kameran för att dokumentera när jag skördade årets äpplen och det blev ett ordentligt inlägg där jag samlade alla fina knep och tips att tänka på under skördetid. Kika in! I år är det återigen har äppelår, och det är dags att skörda. Gullig utsikt. Små brutna tak och grenar fyllda av rött guld. Hur vet man när äpplena är mogna och det är dags för skörd? Ett knep är att titta på kärnorna, när de är bruna så är det moget. Många fler tips finns i mitt tidigare inlägg, så in här och läs vidare om du vill. Det här är mysigt. Vad gör man med de goda äpplena? Givetvis äppelpajer ( här har du receptet på världens godaste) , kanske denna supergoda Tarte Tarine (byt ut plommon mot äpple), hemkokad äpplemos såklart och hör nu, äppelsherry. För jag har den glada nyheten att jag äntligen hittat receptet på min omåttligt goda sherry. Så scrolla vidare eller klicka här så kommer du direkt dit!