Länge stod den fd bagerilokalen vid grönsakstorget tom och förtäckt med papp över fönstren.. Men inte längre kan jag meddela! Experimentet Beer N Fries har nu haft öppet ett par veckor och hit går man för streetig vibe, Dirty Fries (pommes med matiga toppings) och olika mocktails på burk och flaska. Jag hade siktat in mig på den pommesbaserade rätten ”Sticky Chicken” med bulgogiglaserad kyckling, kimchi, mynta, koriander och salladslök. Lät hur gott som helst. Det var det också. Gustav Trädgårdh är en av aktörerna bakom det lilla håliväggen-konceptet. Kommer bli extra charmigt och inbjudande till asfaltshäng utanför fönstret i sommar! Även den perfekta lådan att ta med sig ner till kanalen för ett snacks eller middag i vårsolen. Älskar att konceptet är så i tiden med alkoholfria drinkar. Att leva alkoholfri livsstil är ju som bekant det nya svarta! Blivit nyfiken? Du hittar BeerNfries på Södra Larmgatan 4 och öppettider här!