Januari är årets bästa aktiviteter stavas restaurangbesök, tycker jag. I alla fall till alla de ställen där det är mysigt att dyka in vintertid och försvinna iväg i tid och rum en stund. Det gör man gärna på asiatiska bistron Made in China som är en av Linnés mest populära restauranger, i vart fall om man ser till svårigheterna att boka ett bord. Men i början av året är det även ett något lugnare tryck här och då passar jag på. Börjar med en drink i baren, beställde denna gång en Thai Basil, en otroligt fräsch drink med thaibasilika och kokosgrädde på toppen. Det är dundermysigt att beställa in ett gäng rätter tillsammans att plocka i och dela med sitt sällskap och Thea som jag var ute med denna kväll hade mer eller mindre samma smak som mig. Perfekt ju! Så här på vintern älskar man comfort food lite extra och friterat är det godaste som finns. Vi började med de chiliglasade Edame-bönorna (ett måste!) och fortsatte med Glaserade revben och friterade Crispy shrimp. Så gott! De koreanska pannkakorna är ett måste om du inte varit här förut och det var Theas första besök så de blev ett måste att beställa in. Pannkakorna har förresten funnits på Made In Chinas meny sedan start och det finns nog en anledning till varför de aldrig byts ut. Kuliga vindar fick den lilla pudersnön på marken utanför att yra omkring så det var skönt att snabbt dyka in i bilen sedan som väntade utanför. Varma kinder av chili och exotiska smaker som dröjde sig kvar, alltså mer asiatiskt i mitt liv tack.