[caption id="" align="alignnone" width="624.0"] Foto Call me cupcake[/caption] Vi börjar med det bästa av allt, nämligen att Semlesäsongen är här på riktigt. Jag som började tidigt har redan testat en del. Min absoluta favorit bakas på Le Boulangerie, på Koopmansgatan i majorna. Om du bara ska äta en enda, så borde det vara den. Mitt favoritburgarställe The Barn som ligger på Kyrkogatan 11 öppnar nu på fredag deras egna backficka The Bar, alldeles vägg i vägg med restaurangen. Fokus kommer ligga på schyssta hantverkscocktails och man kommer att arbeta särskilt mycket med svensk sprit och amerikansk bourbon. (Till sommaren öppnar The Barn-killarna dessutom en filial i Smögen. Kul!) [caption id="" align="alignnone" width="975.0"] radarcollective.com[/caption] Skulptören Carl Eldhs Ateljé -musée ligger vid Bellevueparken i Stockholm och av någon anledning är jag väldigt svag för byster och statyer just nu. Då måste ju det här vara det perfekta stället att inspireras på. Ateljén har stängt över vintern men öppnar återigen i April. [caption id="" align="alignnone" width="416.0"] Foto: Helle Moose[/caption] Jag har upptäckt La La Berlin och jag älskar allt. Bohemiskt, chict och feminina silhuetter. [caption id="" align="alignnone" width="570.0"] Foto: mowielicious.com[/caption] Det bästa med Februari är säsongen för de sicilianska blodapelsinerna och jag äter dem i mängder. Jag har dom till allt, i frukostyoghurten, i salladen och jag gör smarriga blodapelsin-margaritas enligt detta recept. Det gäller att passa på.