Det har regnat i flera dagar. I ett uppehåll plockar jag luktärtor till en liten bukett att ta med hem till lägenheten. Väl hemma gör jag sådant som man ska göra på sommaren när det är dåligt väder. Jag läser en bok och har äntligen fastnat iYellowface. Den handlar om en författare vars författarväninna hastigt dör och lämnar efter sig en outgivet och helt brilliant manus till en bok.. Tröjan är från Six Ames och jag har precis upptäckt deras otroligt mjuka och varma ulltröjor. Vi får besök av Victors föräldrar och vi ska fika. En festlig och otroligt god femminuters sommarbakelse är vad jag preppar då, och du gör så här. Ta förgräddade knäckiga kakbottnar på havre (recept nedan) och fyll med en klick Gridelli Pistagekräm eller deras hasselnötskräm.Toppa med skivade jordgubbar och lättvispad grädde. Det är så gott att man smäller av. Havreformar till sommarbakelse4 hg smör3 dl socker3 dl havregrynRör ihop och låt dra i 10 minuter. Tillsätt sedan:1 ägg5 dl mjöl4 tsk bakpulverFyll formarna till hälften och grädda i 175 grader i 10-12 minuter.