Detta inlägg innehåller reklam för Bagaren och Kocken Vi smygstartade vedugns-säsongen för några dagar sedan jag och Victor! Det var underbart att greja på kolonin, att vara utomhus en massa och att äta en nygräddad stenugnsbakad Margherita. Medan jag röjde i lådor i köket gjorde Victor smidigt en pizzadeg. Alltså har jag visat dig denna förut? Jag älskar vår köksmaskin som är en tydlig kontrast till vårt i övriga extremt icke-mönstriga kök. Det är en siciliansk utsmyckningsstil som dekorerar hela maskinen från Bagaren och Kocken och har tagits fram genom ett designsamarbete mellan Smeg Och Italienska Modehuset Dolce Gabbana. Den höga designgraden gör maskinen till ett fint smycke i köket. Hursom, ugnen brassade på ute i trädgården. Vi byggde den i somras och ivern i att använda den gjorde att jag faktiskt åt mig lite trött på pizza men nu efter vintern har det kommit ikapp mig att jag är vansinnigt sugen igen. Ugnen kommer snart förresten ha en huvudroll i ett reportage i ELLE Mat & Vin nästa månad och då tänkte jag passa på att gå igenom den och uteköket vi byggt ordentligt här på bloggen! Ugnen gick upp till sina 400 grader och det var dags för gräddning. Så Victor bakade ut degen.. .. på mjölat bakbord. Tjoff in i ugnen. 4 minuter senare! En drömmars Margherita. Så så så himla gott.