Hej! Idag tänker jag inte skriva om mina överjävliga värk i kroppen utan istället om något riktigt tröstande, som god mat! Så dagens inlägg kommer från köket. Något jag återkommer till i matlagning är att tillreda fisk och skaldjur i folie i ugn. Alla ingredienser till middagen läggs i foliepaket, det är så enkelt och vardagligt men blir ändå festligt och mustigt och extremt gott. Alla smaker går samman i paketet och resultatet blir efter en 15-20 min i ugnen en fantastisk middag. Vad man lägger i sitt paket går att variera i det oändliga men innehållet som Victor fixade häromdagen gjorde rätten helt magisk. Här kommer recept, det är ganska mycket på en höft och det går fint det, det här är ett recept där man kan freebasea ordentligt! Sensommarprimör och fiskpaket Till varje person - ett stort tjockt folieark fylls med: Filéad färsk fisk - Röding och Torskfilé (tänk lagom stor portionsbit) 5 Färska Räkor med skal (Viktigt att skaldjuren är utan huvud då den delen ger en obehaglig metallisk smak en stund efter uppvärmning. Men lite skal vill man ha med, mängder med umami-smaker sitter där.) 4 Färska Havskräftor med skal, utan huvud 1/2 liten skivad vitlök 1/4 tunt skivad gul lök en klyfta primör spetskål, skivad 1/2 minisquash (alt ett par skivor av vanlig squash) 1 delad spänstig broccolini i mindre bitar 2-3 små delade tomater En knippe hackad fänkålsdill alternativ någon tunn skiva av fänkålen 1/2 dl grädde (när vätskan ska gå i ser du till att vika upp foliearket så att det bildar tät vägg runt ingredienserna) 1/2 dl torrt vitt vin fiskbuljong eller hummerbuljong (som rörts ut i vätskan) 1 msk smör som klickas på toppen av ditt monterade berg Några droppar chilliolja (jag använder Gridellis chilliolja som är varm och het) vitpeppar svartpeppar havssalt Ugnen på 225 grader och förslut paketen så att inte ångan kommer ut. Låt bakas i ugnen under ca 15- 20 minuter - beroende på fiskens storlek. Ta ut och kolla när den börjar bli klar! Se förbi att det är en ful och ostylad bild med mat som jag vet, ser riktigt himla slafsigt ut. Det här är så gott, jag dör. Servera något gott vitt vin till? Testa ett glas Malat, ett torrt, smakrikt vitt vin från Österrike och som finns på systembolaget. Det drack vi till (samt stänkte ner i foliepaketet) och det var supergott till! Spara ner i din receptmapp och lova att du testar det så här när sensommarsolen fortfarande är lite härligt varm men vi också har höstvindar som hårdnar om knuten. Kram!