Igår åt vi precis allt. En salig röra av skaldjursbarbercue, italienska smaker med focaccia, salami och ostar och så en liten jordgubbe då och då, mitt i allt. Såå konstigt men skit i det. Allt för sig var ändå otroligt gott. Men först sälja av våra böjträstolar som fick ett nytt hem på Hönö. Åh de bär på många minnen men de nya ägarna kommer skapa minst lika bra med dem. Detta gick på grillen. Victor grillade havsaborre, marulk och havskräftor. Pressade över grillad citron och en gremolata. Sällskapet som satt på sin lilla granitbit, han gillar inte grus. Nej men prick just nu är det som vackrast i naturen. Den är i dignande överflöd och det gäller att passa på. och suga i sig. Det här är mitt diskträd som jag tittar på genom fönstret från köket på kolonin. Aklejor och Allium är en fin komination! Kan vi ta en liten sekund och bara ta in att första vallmon stod där och fladdrade fint när jag kom dit igår. Växlingarna går så snabbt nu och jag vill inte missa en dag. Allmänt rörigt som sagt. Men tar med mig att grillad havsaborre inte är utan denna värld, att jag återigen fått upp ögonen på getosten Hommage och att de svenska jordgubbarna är här och de är magiska.