I sommar har pizzaugnen som Victor byggt gått varm. Uteköket är också klart men jag håller på att fundera på hur det ska förfinas. Kanske sätta hyllor under marmorbänken? Just nu samlas nämligen all möjlig bråte där. Behöver hitta en lösning för hur veden ska travas och förvaras för att det inte ska se rörigt ut för ögat utan mer härligt. Det finns någon slags ambition här även om jag inte vet riktigt säkert riktningen än. Ingen ska beskylla oss för att inte ha ätit napolitanskt surdegspizza i mängder. Vi har testat olika sorters degar och topping.. och det fanns en stund då jag inte ville se åt en Margherita igen. Men mysigt är det också såklart. De flesta har nu fått sig en pizzakväll på kolonin. Denna kväll var det Victors bror som var med. En klassisk Margherita med tomatsås utan krusiduller, buffelmozzarella och en vitlöksdoftande örtolja. Kan va det godaste som finns när det kommer till kritan. När det blev mörkt lämnade jag bröderna så att de fick en liten egenstund.