Saftiga, lyxiga, smöriga och oerhört goda Lobster rolls är mat som jag tagit med mig hem från förförra sommaren då vi bodde i NYC. Dessa smarriga härligheter är superenkla att göra och dessutom perfekta att svänga ihop till en ljummen sommarkväll ute eller till fredagsmyset i soffan. Så här gör du: Till 2 personer: Hummerröra: Rör ihop allt 1 kokad hummer, tag ut köttet och grovhacka (Givetvis allra bäst att göra på färsk svensk men större delen av året får man nöja sig med färdigkokad från andra länder vilket också går utmärkt) 1 msk smetana 3 msk majonnäs hellmans 1 stjälk selleri, finhackad 1 msk hackad gräslök 1 msk hackad persilja 1 liten vitlök cayennepeppar, krydda upp till lagom hetta svartpeppar salt Tillbehör: Små brioche-bröd som penslas med smält smör och steks frasiga i torr panna tabasco att droppa över dina lobster rolls grönsallad av plocksallad eller andra milda salladsblad Vinägerchips Gör så här: Rör ihop hummerröran, stek bröden smöriga och frasiga.. ..och montera bröden med hummerröra, sallad och några droppar tabasco. Iskallt vatten med citron eller en god IPA öl till. Alltså, njutning!