[caption id="" align="alignnone" width="750.0"] Pinterest[/caption] På hösten älskar jag att laga varma soppor och äta dem med nybakad bröd som jag brer riktligt med salt smör på. Det här är min bästa Butternutsoppa, krämig, fyllig och en gnutta asiatiskt sting. [caption id="" align="alignnone" width="2500.0"] Min favorit kokosolja Cocosetta, går att köpa i utvalda hälsokostbutiker[/caption] Det här behöver du till 4 personer: 1 gul lök 2 vitlöksklyfta 4 dl butternutpumpa i tärningar 2 msk raw kokosolja 3 tomater 2 msk färskriven ingefära 5 dl grönsaksbuljong 400 ml kokosmjölk salt och peppar Så här gör du: Skala och hacka lök och vitlök. Fräs lök och pumpa i oljan. Skär tomaterna i tärningar och tillsätt dem tillsammans med ingefära, grönsaksbuljong och kokosmjölk. Koka sakta 10-15 minuter eller tills pumpan är mjuk. Mixa soppan i omgångar i en mixer. Häll tillbaks soppan i kastrullen, koka upp och smaksätt med salt och peppar. Servera soppan med tärnad och stekt halloumi, tärnade körsbärstomater och saltrostade pumpafrön. Och helst ett nybakat och ljummet surdegsbröd till. God spis!