Du som hänger med mig på Instagram var ju med i helgen då vi tjejer åkte ut på landet. Mat, bastu och trädgårdshäng i den finaste miljö jag vet. Är så tacksam över Annas fantastiska lantställe och för att vi får mysa där ibland.Förresten har jag ju tipsat om Annas Instagram förut men nu har hon växlat upp ordentligt och kontot växer så det knakar! Missa inte hennes underbara flöde, alltså kolla bara in detta! Fredagskvällen kom vi upp till huset och då vankandes räkor, kräftor, ostron och ostar. Perfekta lyxiga måltiden på cirka noll sekunder! Mys med ljus och brasa i kakelugnen. Dagen efter åt vi en sådan där 5+ frukost i trädgården. Jag skojar inte om att Emelie bakat de godaste scones jag någonsin ätit! Smöriga, krispiga och god smak av fröer som låg på toppen. Du måste testa om du gillar scones! Här finns ett liknande recept. Mat var som sagt vårt huvudfokus och vinlunchen dukades upp i hörnet som skyddade från vind. Emelie hade gjort egen pasta (dör) och en fantastisk tomatsås som toppades av burrata (dör igen). Nästan olagligt gott! Vi slumrade i trädgården och turades om att läsa nya Elle Decoratioagasinet, kollis är med på ett litet hörn även denna månad. Superkul såklart! Sedan promenad för de andra och lite rehab för mig på gräset och sedan var bastun uppvärmd. Tacksam för att mina vänner också är matentusiaster. Hungriga som vargar blev vi igen och Emelie började preppa till lite plock i köket. Innan kvällens gryta följt av chokladpudding åt vi sjukaste kombon av snacks som är en riktig klassiker. Du kanske redan vet. Saltgurka som doppas i smetana och honung, åh herregud så gott! Förmodligen också den fras som utropades allra mest under dessa dagar. Nej jag kan inget annat än att vara så tacksam för dessa dagar. Att försvinna in i en försomnarbubbla så här, med tre av de finaste vännerna, har inte ha varit annat än smörjande för både kropp och själ. / kramar från en som lärt sig en gång för alla att vägen till hjärtat definitivt går genom magen