Semestern kommer börja här, på Annas lantställe. Det finns ingen som kan inreda som hon och jag älskar varje millimeter av det här lantstället. Vi börjar förbereda lägenheten inför höstens renovering och jag går igenom vad som ska sparas och vad som ska säljas. Några av våra möbler som flyttat med oss i mer än tio år är det ändå dags att släppa taget om. Vi besöker leverantörer och fördjupar oss i saker jag tidigare aldrig satt mig in i. Här är vi och kikar in i olika fönstersystem. Jag älskar detta, och då tänker du, men varm frukt, är det verkligen gott? Ja! Rostat levain, burrata, stekt nektarin med lite chiliflakes. olivolja och basilika. Även våra walkin closet system ska jag sälja. Vi byggde egna kuber och satte sedan in ikea-lådsystem. Det blev väldigt snyggt med displayytor men också förvaring som sväljer massor. I detta lilla rum kommer vi inte längre ha klädförvaring utan det kommer att bli något helt annat! Älskar dessa fat, helt kär i de knalliga färgerna som möter dova matta ytor i oglaserad lera. Kommer från danska Studio About. Middagen igår hos våra vänner i svarta huset var magisk. Männen lagade mat och vi tjejer blev servade med 12 (!) rätter. Helt galet och sjukt gott på alla plan och jag var så mätt när jag vaknade i morse. Vad killarna serverade kräver ett eget inlägg inom kort. Men tänk smårätter i dansk stil, där en fransk ost, en kräftstjärt, en burrata och en nektarin var sådana råvaror som spelade huvudnummer i varje rätt. Ikväll börjar sommaren och den firar vi såklart med ett kvällsdopp i havet!