Jag tog dessa bilder en eftermiddag när bordet stod dukat efter ett nyårsjobb för ELLE Mat & Vin. Känns ju lägligt att plocka fram dem nu i festligheternas tider. Och i den här dukningen ville jag hålla det naturnära och känsla av dämpad lyx genom materialval och färgskala. Hur blir er nyår? I år kommer vi i gänget att samlas hos J & P, de som har hus i Kungsladugård ni vet. Temat för i år är olikt oss, nämligen lyxig mat med minimal tillagning! Den lyxiga biten är vi i och för sig ganska bra på men när vi ses brukar många trevliga timmar spenderas i köket och det ska det alltså bli ändring på denna gång. Vi kommer börja med bubbel och chark-mingel. En massa ostar, italiensk salami med grov svartpeppar, coppa och noceralla-oliver såklart . Lite senare sätter vi oss till bords och då vankas det löjroms-råraka. Lite senare blir det skaldjusplatå och vi hugger in på färsk hummer, dragon och chevre- gratinerade havskräftor, räkor och ännu mer champange. Blir hungrig bara jag skriver detta. Låter det som ett bra upplägg? Hoppas det. Kram så länge, snart ses vi i det nya året!