Ikväll ska jag ner på stan och kolla in Artilleriets nya butik och även proppa i mig bakelser från Mr Cake som också har sin invigning. Men först har jag åkt ner till stugan för att få lite kvällssol. Slängde med några ingredienser från kylen hemma, en flaska prosecco och surdegsbröd från bagaren och cyklade sedan nerför backen. In köket och fram med stekpannan. Fem-minuters-middag på gång! Först blandade jag till en aperol spritz med aperol från ett Köpenhamnsmärke som gör sin egna biodynamiska variant. Den är lite mindre söt och mer bitter än en vanlig aperol, väldigt gott. Bordet i trädgården dukades upp i enklaste manéer, med smörstekt frasig levain, grovt hackade söta tomater och Boquerones direkt från burk. Det tog lite tid att vänja mig i känslan av att äta fiskarna så där rustikt och naket men nu kan jag komma på mig själv gå och längta efter den där hav-iga sältan. (Om du ska testa att äta fiskarna så här se då till att köpa en lyxigare sort där fiskarna är mjälla och smälter i munnen.) Jag köper mina från Luckans Fisk eller från den Italienska delikatessbutiken i saluhallen. Boquerones (alltså sardell på burk.) Min nya fixering.