Gud vad jag älskar bullar, det är sedan gammalt. Kanelbullar ja, absolut. Men jag har egentligen andra favoriter. Det finns faktiskt många bagerier i stan som kan sin sak men vilka som bakar den godaste bullen varierar lite beroende på vilken variant som jag är sugen på såklart. Men JUST NU kan jag gå hur långt som helst för en kardemummabulle från Cum Pane, alltså hantverksbageriet på Mariaplan (där jag också jobbade en gång för länge sedan, minns du?) Åh, har du inte testat dem så borde du verkligen. Jag ringde ner till Bittan i bageriet och en hel plåt med bullar fanns, lovade hon. Så jag upp på cykeln och trampade iväg i gårdagens morgonsol, kom dit några minuter senare. En smarrig bulle ner i påsen och ett Bakverkstans vita med vallmofrön fick också åka med. För det där brödet (OCH deras Levain) är alldeles vansinnigt gott att rosta. Så trampade jag vidare till stugan, satte på kaffet och tog ut dynor och kuddar till soffan utanför. Några glimtar sol, jag och min bulle. Lycka.