Helgens tre bästa stunder från mobilkameran. Vi åkte till Småland för att umgås med familjen och grilla i trädgården. Plockade lupiner vid vägkanten och jag var redo med min baddräkt på. För när vi återvänt till västkusten igen tog jag årets första dopp i havet. Känslan av att leva. Klipporna var varma och vi delade på pizzan med droppande hår. Avslutade kvällen med solnedgång på kolonin och min favoritdrink Aperol Spritz. En morgon tog vi frukost på stan. Italiens bästa, frasig croissant och cappuccino på Allora soliga uteservering. Jag hade på mig min blommiga klänning och jag fick så många förfrågningar på Instagram Stories om den, så för er som undrar så går den att köpa här. Helgens sista bästa stund som jag vill dela med mig av är världens godaste paj som jag gjorde på rabarber från köksträdgården. Knäckig, kolaaktig och perfekt syrlig. Ibland stöter jag kardemummakärnor och har i. Otroligt enkelt recept är det dessutom, här kommer det: Du behöver: 4-5 rabarber 150 g smör 2 dl havregryn 2 dl vetemjöl 2 dl socker ½ dl grädde ½ dl sirap ½ tsk bakpulver Så här gör du: 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Skölj rabarberna, skiva dem i ½ cm stora bitar, och lägg i ugnssäker form. 3. Smält smöret i kastrull. 4. Rör ned övriga ingredienser och häll smeten över rabarberna. 5. Grädda pajen i ca 25 minuter. Ät med vaniljglass eller grädde och njut. Kram och ha en fin vecka allihop!