Vi har fått hem vårt matbord KLODD. Och jag är lite kär. Victor snubblade på BRUNI på Milanos möbelmässa förra året och sedan dess har jag haft koll på dem. KLODD är ett matbord (eller otroligt coolt kontorsbord) i massiv rökt ek. Fyra trippelben står omlott med varandra och toppen är dubbel. Den kan låta som att den totala visuella upplevelsen blir lite galet.. Men som du ser, bordet kombinerar harmoni och spänning perfekt. BRUNIs möbler är lekfulla, konstnärliga rent ut sagt och det är fingertoppskänsla i kvalité. Min långa skimriga kjol och topp med spagettiband kommer från Rails. Jag har fastnat för deras otroliga kjolar med bias cut vilket ger ett underbart flow när man rör sig. Creppad satin är materialet som ger det vackra skimret. Min outfit är klar - till min fina vän Josefins fest för att fira att hon är färdig som trädgårdsmästare! Ombytt och klar till kvällen och jag har på mig min stora kashmirtröja och skönaste kjolen från Rails. Vi möts upp i köket och Victor plockar fram kastruller. Det har blivit väldigt mycket hämtmat det senaste men denna kväll blir det Carbonara på riktigt vis. Stora mängder pecorino och hemligheten är att steka guiancale som är lufttorkad griskind. Griskinden behandlas med salt, socker och en kryddblandning i samband med beredningen och det är denna som ger den där otroliga kryddiga och umami-rika smaken. Jag äter som vanligt massa grönt till för att balansera upp den otroligt feta med goda pastan. Brukar se mellan fingrarna på just denna rätt (eller hehe på alla rätter)för att de är så otroligt goda. Det var allt från köket denna gång men kasta ett öga på matbordet så finner du min favoritvas just nu, Ammonit från danska Hein Studio. Och jag drömmer faktiskt om att köpa ett annat bord av BRUNI, nämligen till vardagsrummet. Denna är ju helt otrolig!