I helgen kom mamma på besök och vi överraskade med hummermiddag. Blommor köpte jag på bunches och jag blandade upp dem med ett par kvistar rönnbär som jag knep från ett träd på vägen hem. Till hummer blir det champagne såklart och Gula änkan (ett wow-tips!) som inte är supertorr funkar fantastiskt bra ihop med det söta från hummerköttet och smöriga från smält smör. Extra fint och lyxigt att hålla bubblorna kalla i Champagnekylaren. I vit marmor, denna från Ferm Living. Så snygg. Tror jag ska testa om den kanske går att använda som vas också.. Så! Champagneglasen Ripple ställdes fram, älskar formen på dem och så blev det dags att smälla korken och koka upp hummervatten. Om man frågar min mamma så var det en middag sent att glömma. Victor kokade skaldjuren till perfektion och det var mammas första hela hemmakokade hummer. Bara att ätas rakt upp och ner med lite smält smör. Om man är en skaldjursätare och befinner sig vid västkusten så är detta ett måste-testa-på!