Vaknade tidigt idag, på med juljazz i högtalarna, tända ett ljus. Första advent är här, vörtbröd och julskinka och sitta länge vid frukostbordet. Dessa fantastiska ljus är handgjorda av danska Scent by Honey och är i 100 % bivax. Bra för naturen och bra för samvetet. Så otroligt vackra i färger och form. De får bli min advensljusstake i år. Och så hoppar vi tilbaka till fredagen. Här sitter jag efter dagens andra kaffe och väntar på Anna som är på ingång. Jobb jobb jobb och vi gillar att göra det på golvet. Idag jobbade vi på med en kollektion som börjar ta form i kanterna. Lite sånt som går åt. Papper, clementiner, lussekatt, måttstock och så. Några timmar senare möttes vi upp igen på Bang. Beställde in en massa plock som man ska göra där. Så gott. Nu är vi på lördagen och jag måste bara slå ett slag för osten Mont d´or, har du inte gjorde fondue på den ännu så gör! Den är i säsong och ett måste hos oss varje höst, här kan du ser hur vi äter den! Just på bilden från igår så gömmer sig osten lite bakom en ljusstake, och vårt fokus var istället gratinerade sniglar. Eeuugh. Haha detta är mer Victors grej, jag är skeptiker men kan väl tvinga i mig en eller två. Mysigt lördag blev det ändå! c