Att ens inleda detta inlägg med “Elins hälsovecka” får det att dra ihop sig i magen av skratt. Åt mig själv. För ni som följer mig här på bloggen vet jag är ju verkligen inte en uber-hälsosam människa. Men jag bestämde för mig själv att det skulle bli en hälsovecka på riktigt och jag har försökt. Ambitionen var 10 förbättringar på området. Det blev 3. Räcker det för att kallas hälsovecka? Vad vet jag men vad jag vet är att jag ändå är lite stolt över just dessa tre. ✔️ Förra veckan var jag på gymmet varje vardagOch har faktiskt börjat träna musklerna. Jag kan fortfarande inte träna benen, men jag har börjat ta i med överkroppen vilket är en liten seger i sig. Älskar mina utsvängda tights från H&M (ej sponsrad), de är så sköna att det inte är riktigt klokt. ✔️ Jag har börjat med proteindrinkar för att tillgodose mig tillräckligt mycket för att börja bygga lite muskler. Så efter varje träning och innan mi lunch tog jag en drink. Mår så dåligt när jag känner på mina vader, de är små påsar och innehållet som borde vara där har tynat bort. Holistic proteinpulver är super, bra innehåll och smakar riktigt gott! (tips och jag är såklart inte sponsrad) Jag väljer alltid sorten som jag länkat till med vanilj och blandar med olika bär, banan och mandelmjölk - det blir väldigt gott. ✔️ Jag har ätit min favoritsalladDet här är en riktig säsongssallad, och den är magisk. Receptet är dessutom superenkelt och du är klar att servera på cirka 2 minuter, så här gör du: Blodapelsinsallad med getost, blodapelsin & rostade hasselnötterIngredienser 1 person:– 1 Blodapelsin, skalad– Granatäpplekärnor, en näve– Röd sallad (t.ex. radicchio eller rosésallad) så det fyller en mattallrik– 1-2 färska dadlar, tunt skivade– Rostade hela hasselnötter, snugga av lite skal som lossnat i rostningen och hacka supergrovt, alt lämna dem hela vilket också är härligt– Riven getost (jag använder gärna Hommage, en mild och god hårdost)– Dressing över den röda salladen: Gridellis olivolja & vitvinsvinäger, (oumbärliga i köket) och lite peppar och havssalt Gör så här:1. Tossa den röda salladen med olivolja, vitvinsvinäger, peppar och havssalt.2. Blanda salladen med skivade dadlar och granatäpplekärnor.3. Skär blodapelsinen i skivor och fördela på salladen.4. Rosta hasselnötterna i en torr panna tills de får lite färg, och hacka grovt.5. Toppa salladen med riven Hommage och de rostade nötterna. Et Voilá!Otroligt gott! Där har vi dem, tre riktiga hälsofrämjare!