Gapet är ett fint litet fik i Majorna. Älskar de specialgjorda möblerna och att det är så högt i tak. Går du hit på morgonen har du hela stället för dig själv. Frukosten är enkel och väldigt god. En liten meny och allt görs med kärlek på plats. Yoghurten med granola, filéad apelsin och dadlar är en av mina favoriter. Sällskapet denna dag var mina fina nya solglasögon .. ..och min hatt! Kolla så superfin, den är i ett himla vackert blått och filtat tyg. Gapet är verkligen ett fint tips till tiden som kommer längre fram, när vi kan vara ute som vi vill igen. Kappan förresten! Den är från By Malina och har samma härliga färg som min hatt. Innan vi lämnar Gapet så måste jag tipsa om ett supergott recept som liknar deras Yoghurt på menyn och är härligt lyxig till frukost eller mellanmål. Jag äter den ofta, särskilt på vintern när apelsinerna är sådär saftiga. Du behöver bara ett par dl mild grekisk yoghurt, 1 filéad apelsin. Varva yoghurt och apelsinfiléer i ett portionsglas och toppa med rostade valnötter, pumpafrön, bitar av torkade dadlar och chiafrön. Ringla eventuellt över några droppar av lönnsirap. Njut. En liten nygräddad kanelbulle till eftermiddagsfikat fick följa med hem, vem kan liksom motstå? Bilderna som är på mig tog mina fina vän Catarina Skoglund @annacate