Veckan som gått, vad har varit i fokus? En blandat kompott av inspirerande inredning, kök, häng med mamma och syster, modeveckan i Köpenhamn och mat. Avslutningsvis - att se fram emot nästa vecka, häng med! Johanna visar upp sitt nya kök från Cupboards & Goods och som hon också är delägare i. Cupboards & Goods är ett nytt kökskoncept som baseras på färdiga moduler - i och här kommer det bästa av allt - shakerstil. Ser fram emot att få se flera av deras kommande kök, för det är väldigt fint vill jag lova. Trämaterialet i fokus, handmålade ytor och hantverksmässiga detaljer. Foto och Styling; Fanny Rådvik och Sofia Bratt [caption id="attachment_78849" align="alignnone" width="740"] Foto Who What Wear[/caption] Under veckan som gått har Copenhagen Fashion Week ägt rum och i och med att Stockholms egna FW inte längre finns så har stor del av svenska modeindustrin förflyttat sig till grannlandet för att visa sina shows och kommande FW20 kollektioner på något mer kontinental breddgrader istället. Lovechild 1979 bjöd på en inspirerande visning för nästa höst, fylld av växelspelet mellan maskulina och feminina siluetter. Överdimensionerade rosetter och volymer. Så inspirerande . Norska Holzweiler var en av de shower jag hade tänkt gå på, men jag fick tyvärr ställa in min Köpenhamnresa och hålla koll via länk istället. Holzweiler hyllar individualitet och unika uttryck och varumärkets passion för konst, kultur och hållbarhet genomsyrade visningen. Internationell press har under veckan riktat fokus till CFW som den scen där hållbarhet ligger i framkant och Selam Fessahaye fortsätter att pusha gränser och adderar modiga volymer och färgsprakande kreationer till vår svenska modescen. Jag var hemma hos Anna på fika, det är en story i sig. Hon hade gjort världens godaste kardemummabullar. Receptet hittar du här! Jag träffade mamma och syrran på Sassi, vår favorit-Enoteca i stan. Hur är det möjligt att hela familjen inklusive alla respektive fyller år i Januari? I really don´t know men lite skönt är det, att bränna av alla presenter och hurrarop på en och samma gång. Och som om jag inte kan få nog av pasta så gjorde jag Pasta med Tomatsås a la Sofia Wood häromkvällen. Den blev såå god. Sofia bjuder ju in till Söndagsmatlagning på Instagram, där vi får vara med och bestämma vad hon ska laga. Jättemysigt att kika in då, tycker jag. Älskar att hon med gott samvete i den här rätten slängde i en stor stubbe av smör, helt rätt, den rundande av såsen på ett riktigt behagligt sätt. Sedan gillar jag verkligen mycket smak, så jag tog liite mer sardeller och slängde även i en mustig köttbuljong. Och rev över kopiösa mängder parmesan på toppen (av riktigt vällagrad sort). Drack en god Barbaresco till. Hur man gör exakt, finns i Sofias stories, här. Tack Sofia, för att du delade med dig av detta underbart enkla och supergoda recept! Och så blickar jag framåt till efter helgen då Stockholms möbelmässa börjar! ELLE Decoration kommer hålla prestigefyllda Swedish Design Awards här, på Art Space CFHILL, där utställningen Are you familiar with our concept? just nu pågår. Ser fram emot att känna in den och såklart att få veta vilka som är vinnarna i de olika kategorierna! Om du befinner dig i Stockholm nästa vecka så måste du också kika in denna utställning som kommer hålla till i en lägenhet i centrala Stockholm. Med fokus på dialog och funderingar kring hur morgondagens möblering och inredning kommer att se ut. Kurerad av Hanna Nova Beatrice och stylad av Sofia Bratt. Adressen är Sturegatan 18, med tiderna 10-18 mellan 4-7 Februari. En annan utställning som jag ska försöka hinna med är formgivare Alexander Lervik Imaginations x12 på Sven-Harrys konstmuseum, en utställningen som inkluderar tolv möbler och vardagsobjekt, en diskussion kring hur föremål rör sig mellan formen av skulptur och designobjekt. Samt en hyllning och kärleken till konsten. Utställningen pågår 4–9 februari, Sven-Harrys konstmuseum, Eastmansvägen 10. Det var mina heta tips. Nu är det dags att dammsuga hemma och köpa upp lite blommor till matbordet. Ikväll är det nämligen dags för tjejmiddag igen, gourmetklubben som vi så fint och oerhört kravlöst :) kallar den. Jag har en plan!